Paella sett Pro 45 cm

ART.NR: 5412018H NOBB-nr: 57811297

Komplett paellasett med gassbrenner D350 PRO. Paellapanne 45 cm. Gassbrenner med to gassringer, effekt 7,9 kW. Gir en rask og jevn oppvarming. Leveres med beskyttelsestrekk for gassbrenner og en tube med Silava stekefett. Settet inneholder også en oppbevaringspose og tre korte ben for bruk av paellapannen over åpen ild, perfekt for utflukter.
  • Effekt 7,9 kW
  • To gassringer
  • Rask og jevn oppvarming
3590 NOK / 1 Stk
Finn butikk
  Art. nr NOBB-nr Navn Type Primær overflatebehandling Sekundær overflatebehandling Lagerenhet c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Gjenge Maksbelastning Høyde Lengde Ø Returfjær Øvrig
5412018H 57811297 Paella sett Pro SET 45 cm

FAQ - Stekeheller og gassbrennere

  • Før du begynner å bruke den nye stekepannen, må den brennes inn. Start med å rengjøre den med varmt vann og litt mildt vaskemiddel. Tørk stekehellen ved å varme opp den til den er helt tørr. 

    Fettbehandling

    Start med å varme opp stekehellen på en gassbrenner, elektrisk grill, kullgrill eller en annen varmekilde, til pannen blir mørk. Fordel deretter et tynt og jevnt lag med fett over hele stekeflaten. Bruk gjerne Silava stekefett. Det er også mulig å bruke vanlig matolje eller usaltet stekefett. Gjenta prosessen til hele overflaten av pannen blir jevnt sort. Vær ekstra nøye slik at fettet ikke blir for tykt og samler seg i bunnen av pannen. Det kan dannes en ujevn masse av fett som kan brenne seg fast.

  • Rengjør stekehellen umiddelbart etter bruk, gjerne mens hellen fortsatt er varm. Da slipper matrestene lettere og levetiden på hellen forlenges. Husk å ikke bruke vaskemiddel ved rengjøring. Vaskemiddel løser opp fett som beskytter stekepannen og en ny fettbehandling er nødvendig.

    Rengjøring med vann: 
    1. Tørk bort matrester med litt papir eller med en klut.
    2. Hell litt vann i pannen og kok opp. Vannet løser opp smuss og gjør det lettere å rengjøre stekehellen. Gjenta trinn 1 og 2 etter behov.
    3. Tørk av pannen og smør inn stekeflaten med litt matolje eller med Silava-stekefett eller spray.

    Rengjøring med salt:
    Har stekepannen blitt skikkelig skitten eller om det har satt seg smak i
    stekeflaten, kan saltrengjøring være nyttig.

    1. Varm opp stekehellen og dryss over et rikelig lag med grovt salt.
    2. La saltet mørkne i hellen i noen minutter slik at det trekker til seg fuktighet, smuss og fett.
    3. Skrap bort saltet med en fleksibel stekespade.
    4. Hell litt vann i stekepannen og tørk av.
    5. Smør inn stekeflaten med litt matolje eller med Silava stekefett eller spray.

  • Stekehellen er slitesterk, men for at den skal vare så lenge som mulig bør den oppbevares på et tørt sted. Dersom den ikke skal brukes over lengre tid, anbefales det å rengjøre den grundig og gjøre en ny fettbehandling før du legger den bort.

  • Dersom stekehellen skulle ruste, tar du en grillbørste eller litt stålull og gni på rustflekkene til de forsvinner. Rengjør deretter stekehellen og smør den på samme måte som før første gangs bruk. Deretter kan du bruke den akkurat som vanlig.

  • Den vanligste årsaken til at den ene gassringen slutter å fungere, er at vann eller spindelvev har kommet inn gjennom hullene i gassringen, noe som hindrer gassen i å passere. Prøv å blåse rent eller snu gassbrenneren opp ned for å la vannet renne ut.