Oppdag våre nye stekehellesett

Originalen i ny innpakning

Nå kommer våre nye stekehellesett – en familie med flere forskjellige størrelser, i ny design som tar utgangspunkt i brukeren. Alle settene har smarte funksjoner som gjør matlagingen morsom og enkel. Detaljene er nøye utvalgt med tanke på materiale, kvalitet og funksjon.

Et stekehellesett med gassbrenner er en selvskreven favoritt på uteplassen, perfekt for å lage både hverdagsmat og festmåltider. Våre sett finnes i flere størrelser, alle med praktisk arbeidshøyde og smarte funksjoner. Stekehellen er laget av varmvalset stål og blir bare bedre jo mer den brukes.

Vis produkter

Smarte funksjoner og stilrent design

Alle våre nye stekehellesett består av et solid stativ av metall, emaljert gassbrenner med integrert tenning, to eller tre gassringer samt en stekehelle. Sidebord, redskapskroker, beskyttelsesdeksel, stekespader, lokk og ulike panner finnes som tilbehør.

  • Arbeidshøyde 90 cm.
  • Bryter med integrert tenning og tydelig markering som gjør det lett å vite hvor mye varme som sprer seg på hellen.
  • Varmen reguleres individuelt på de to eller tre gassringene, noe som gir mulighet for ulike temperatursoner på hellen.
  • Velg mellom en rekke tilbehør; sidebord, redskapskroker, beskyttelsestrekk, redskaper, lokk med termometer og ulike panner.
  • Hele produktet er CE-merket.
  • Skålformet vindskjerm med bunn som beskytter flammene. Formen presser opp varmen mot hellen og reduserer gassforbruket.
  • Stekehelle av varmvalset stål, som holder i generasjoner.
  • Timeglassform gjør settet elegant og stabilt.
  • Hylle under gassbrenneren for praktisk oppbevaring.
  • Robuste ben med D-profil

En familie med noe for alle

Set Stekehelle 48/58/78/100/120 cm

Våre stekehellesett finnes i mange forskjellige størrelser og fungerer like bra på små som store uteplasser. Velg den som passer deg. Hvert sett er komplett med stekehelle i varmvalset stål, emaljert gassbrenner, solid stativ i metall med vindskjerm og en praktisk hylle for oppbevaring. Gassbrenneren har bryter med integrert tenning og varmen reguleres individuelt på de to eller tre gassringene, noe som gir mulighet for ulike temperatursoner på hellen.

Vis produkter
48cm
58cm
78cm
100cm
120cm

Set picknick-stekehelle 48 cm

Picknick-modellen passer perfekt for plassering på bordet eller å ta med på tur. I settet inngår stekehelle, Ø48 cm. Gassbrenneren har to trinnløst justerbare brytere som styrer varmen på de to gassringene uavhengig av hverandre. Settet fungerer også utmerket å kombinere med våre øvrige små og mellomstore heller og panner. Stativ og vindskjerm i svartlakkert stål.

Vis produkt
 

Tilbehør

Våre tilbehør i ny design gjør matlagingen både morsommere og enklere. Redskapene er laget av rustfritt stål, med håndtak av FSC-sertifisert røkt ask. Et slitesterkt, hardt og vakkert treslag som er varmebehandlet for lang levetid. Unn deg selv eller gi bort til noen som setter pris på et godt måltid i skogen, ved havet eller i hagen.

Vis produkter