Paellapanner og Grillpanner
Matlaging utendørs er mye mer enn bare grilling. Med Muurikkas grillpanner, paellapanner, wokpanner, stekeheller og stekepanner kan du variere matlagingen i det uendelige. I sortimentet vårt finnes store panner og heller som passer utmerket når du vil invitere hele familien, og mindre panner som like gjerne kan tas med på tur som å brukes på uteplassen hjemme.
Paellapanner og grillpanner
Matlaging utendørs er mye mer enn bare grilling. Med Muurikkas grillpanner, paellapanner, wokpanner, stekeheller og stekepanner kan du variere matlagingen i det uendelige. I sortimentet vårt finnes store panner og heller som passer utmerket når du vil invitere hele familien, og mindre panner som like gjerne kan tas med på tur som å brukes på uteplassen hjemme.
Muurikkas grillpanne i støpejern er en favoritt til utendørs matlaging, og fungerer like godt på gassbrenneren som på grillen eller over åpen ild ute på tur. Grillpannen er vendbar, men en riflet og en glatt side, slik at den er like velegnet til å grille kjøtt eller grønnsaker som til å steke hamburgere. Muurikka Universalpanne i støpejern har 7 separate stekeflater som gjør den perfekt til å steke for eksempel lapper, egg og omeletter.
Grillpannen i støpejern rengjøres enkelt umiddelbart etter bruk ved å helle på vann mens pannen fortsatt er varm. Skrap med en stekespade og tørk den ren og tørr. Vår stekespade Universal, med en spesialdesignet side med utskårne riller, er perfekt for den riflede siden.
Paella for mange
Muurikkas paellapanner finnes i kaldvalset stål med en diameter på 40, 50, 60 eller 70 centimeter. Du kan også velge en paellapanne i karbonstål eller støpejern, med en diameter på 45 cm. Pannene har glatt bunn og en ordentlig kant som gjør at maten holder seg på plass. De er naturligvis utmerket til å lage en klassisk paella, men fungerer like godt til andre matretter. Solide håndtak gjør det enkelt å flytte pannen. Med vårt praktiske underlag for stekeheller, som har plass til seks telys, kan du sette hele pannen på bordet og holde maten varm. Det er en både hyggelig og praktisk måte å servere på.
Wok med muligheter
Wokpannene i kaldvalset stål har høye kanter og en mindre stekeflate i bunnen. Det gjør dem utmerket til å woke i, men de er også egnet til gryter og supper. Perfekt når du vil røre sammen en grønnsakswok med sterke smaker i hagen eller en varmende gulasjgryte på skituren. Wokpannene finnes i diameter 40, 50 og 60 cm. Bruk wokpannen med gassbrenner eller over åpen ild. Hvis du ønsker å kunne bruke wokpannen over åpen ild på en enkel måte, finnes det også en Muurikka Wok i varmvalset stål med ben. Den står stabilt i bålet på tre avtakbare ben, og kan også brukes uten bena, f.eks. på en gassbrenner.
Ved leirbålet
Jegerstekepannen er et praktisk tilbehør når maten tilberedes ved leirbålet. Med det ekstra lange håndtaket er den lett å håndtere over åpen ild. Velg mellom en jegerstekepanne i karbonstål eller varmvalset stål, med sammenleggbart håndtak som gjør det lett å legge dem sammen og ta dem med. Den mindre Jegerstekepannen i varmvalset stål med en diameter på 23 cm tar aller minst plass i sekken, siden den ikke har noe håndtak. I stedet har den en konstruksjon som gjør det enkelt å spikke til et eget håndtak til pannen av en gren eller en pinne.