Ingredienser

1 pk ferdig pizzadeig
100 g smør, romtemperert
1 dl sukker
4 ts kanel
Olje til fritering (vi brukte rapsolje)
Sukker til å rulle bollene i

Slik gjør du

Steg 1

Rør sammen smør, sukker og kanel i en bolle. Rull ut deigen og skjær i ca. 20 biter. Legg ca. ½–1 ts fyll på hver bit. Klem sammen kantene og rull til en jevn ball. Pass på at de er godt lukket.

recept_kanelbullebollar_1.jpg

Steg 2

Varm opp Muurikka stekehellen og oljen. Legg i bollene og senk til middels varme – ellers blir de brune utenpå men rå inni.

recept_kanelbullebollar_2.jpg

Steg 3

Friter til de er gylne, snu underveis. La renne av på rist eller kjøkkenpapir, vi brukte vår grill- og røykekurv. Rull i sukker. Nyt!

recept_kanelbullebollar_3.jpg