Ingredienser

1 pk ferdig pizzadeig

100 g smør, romtemperert

1 dl sukker   

4 ts kanel

Ca 25 g smør til steking         

Lønnesirup til servering (valgfritt)

Hakkede nøtter til servering (valgfritt)

Slik gjør du

Steg 1

Rull ut deigen på en melet skjærefjøl.

Steg 2

Recept_kanelbullar (3).jpg

Rør sammen romtemperert smør, sukker og kanel.
Fordel fyllet utover hele deigen.

Steg 3

Recept_kanelbullar (4).jpg

Rull sammen fra den lengste siden til en rull.
Skjær opp i ca 2 cm tykke skiver.

Steg 4

Recept_kanelbullar (5).jpg

Smelt smøret på stekehellen. Start på lav varme
så bollene ikke blir brent. Legg skivene på
stekehellen og vend etter noen minutter.

Steg 5

Recept_kanelbullar (6).jpg

Dekk til med lokk og la dem steke i
noen minutter til de er gyldne.
Vend eventuelt flere ganger.

Steg 6

Recept_kanelbullar (7).jpg

Legg dem opp på et fat. Fordel lønnesirup og
strø hakkede nøtter over bollene om du ønsker.

Nyt!