Oppskrift
Kanelboller Muurikka Style
Gode superkjappe kanelboller tilberedt på stekehelle.
ca 15 boller
ca 15 boller
![](/storage/6433A7BB1D5711E05EA8E8D48BBC44B03FCE152F04679C7A4E8F69D978125E69/ad8f433f19284f45a7670635e4b99e97/330-220-0-jpg.Jpeg/media/63f7f040e9714fc99204ea4f3db8d798/Recept_kanelbullar.jpeg)
Oppskrift
Kanelboller Muurikka Style
Gode superkjappe kanelboller tilberedt på stekehelle.
Ingredienser
1 pk ferdig pizzadeig
100 g smør, romtemperert
1 dl sukker
4 ts kanel
Ca 25 g smør til steking
Lønnesirup til servering (valgfritt)
Hakkede nøtter til servering (valgfritt)
Slik gjør du
Steg 1
Rull ut deigen på en melet skjærefjøl.
Steg 2
Rør sammen romtemperert smør, sukker og kanel.
Fordel fyllet utover hele deigen.
Steg 3
Rull sammen fra den lengste siden til en rull.
Skjær opp i ca 2 cm tykke skiver.
Steg 4
Smelt smøret på stekehellen. Start på lav varme
så bollene ikke blir brent. Legg skivene på
stekehellen og vend etter noen minutter.
Steg 5
Dekk til med lokk og la dem steke i
noen minutter til de er gyldne.
Vend eventuelt flere ganger.
Steg 6
Legg dem opp på et fat. Fordel lønnesirup og
strø hakkede nøtter over bollene om du ønsker.
Nyt!