Oppskrift
Nachopanne med Pico de Gallo
Lage en deilig Nachopanne med Pico de Gallo som serveres direkte på stekehellen. Utendørs matlaging på sitt beste, alle kan hjelpe til og alt smaker godt ute.
4 personer
4 personer
Oppskrift
Nachopanne med Pico de Gallo
Lage en deilig Nachopanne med Pico de Gallo som serveres direkte på stekehellen. Utendørs matlaging på sitt beste, alle kan hjelpe til og alt smaker godt ute.
Ingredienser
Nachopanne
500 g karbonadedeig
2 dl kokte sorte bønner
1 pose salte nachochips
200 g revet ost
Rapsolje til steking
1 pose ferdig tacokrydder
eller lag ditt eget:
1 ts ancho chili
1 ts paprikapulver
1 ss spisskummen
1 ts løkpulver
1 ts salt
Pico de gallo
2 tomater
1 fedd hvitløk
Presset lime
1 liten rødløk
1 grønn chili
1 rød chili
Koriander etter smak
Olivenolje
Flaksalt
Sort pepper
Til servering:
2 modne avokadoer i biter
1 finhakket rødløk
1 lime i båter
Slik gjør du
Tacokrydder
Lag ditt eget tacokrydder ved å
blande ancho chili, paprikapulver,
spisskummen, løkpulver og salt.
Steg 1
Finhakk tomat, chili, hvitløk og rødløk.
Press over limejuice etter smak.
Tilsett koriander, flaksalt, sort pepper
og olivenolje. Bland godt og la salsaen
trekke mens karbonadedeigen stekes.
Steg 2
Varm opp stekehellen og tilsett rapsolje.
Brun karbonadedeigen og bland deretter
i bønner og tacokrydder. Flytt kjøttblandingen
opp på kantene og legg et lag med nachochips
i midten av stekehellen. Flytt kjøttblandingen
tilbake og tilsett ost.
Vend forsiktig. Steng av gassen og legg på
lokket slik at osten smelter.
Steg 3
Serveres med avokado, rødløk,
limebåter og pico de gallo.