Ingredienser

Nachopanne
500 g karbonadedeig
2 dl kokte sorte bønner
1 pose salte nachochips
200 g revet ost
Rapsolje til steking
1 pose ferdig tacokrydder


eller lag ditt eget:

1 ts ancho chili    
1 ts paprikapulver 
1 ss spisskummen 
1 ts løkpulver 
1 ts salt

Pico de gallo 
2 tomater
1 fedd hvitløk
Presset lime
1 liten rødløk
1 grønn chili
1 rød chili
Koriander etter smak
Olivenolje
Flaksalt
Sort pepper

Til servering:
2 modne avokadoer i biter
1 finhakket rødløk
1 lime i båter
   

Slik gjør du

Tacokrydder

Lag ditt eget tacokrydder ved å
blande ancho chili, paprikapulver,
spisskummen, løkpulver og salt.

Steg 1

Finhakk tomat, chili, hvitløk og rødløk.
Press over limejuice etter smak.

Tilsett koriander, flaksalt, sort pepper
og olivenolje. Bland godt og la salsaen
trekke mens karbonadedeigen stekes.

Steg 2

Varm opp stekehellen og tilsett rapsolje.

Brun karbonadedeigen og bland deretter
i bønner og tacokrydder. Flytt kjøttblandingen
opp på kantene og legg et lag med nachochips
i midten av stekehellen. Flytt kjøttblandingen
tilbake og tilsett ost.


Vend forsiktig. Steng av gassen og legg på
lokket slik at osten smelter.

Steg 3

Serveres med avokado, rødløk,
limebåter og pico de gallo.