Populære kategorier
Våre sortiment
Oppskrift
28 ingredienser
4 personer
28 ingredienser
4 personer
Oppskrift
Kebabkjøtt
1 kg svinecarré eller svin ytrefilet
1 gul løk, skåret i skiver
1 ss spisskummen
1 ss løkpulver
1 ss hvitløkspulver
1 ss koriander
1 ss røkt paprikapulver
1 ts cayennepepper
2 ts salt
1 ts nykvernet sort pepper
Rapsolje
2 ss smør
Kebabbrød
600 g hvetemel
7 g tørrgjær (en halv pose)
2 ts salt
1 ts sukker
0,5 ts bakepulver
3,5 dl lunket vann
Kebabsaus
2 dl gresk yoghurt
1 dl majones
1 ss chilisaus
1 fedd hvitløk, revet
1,5 ss eplejuice
1 ss appelsinjuice
1 krm spisskummen
1 ts paprikapulver
Cayennepepper
Salt og pepper
Topping
Isbergsalat, strimlet
1 rødløk, strimlet
1 paprika, strimlet
Fetaost, smuldret
Kebabkjøtt: skjær kjøttet i tynne strimler. Bland med de tørre krydderne og løken. La kjøttet marinere i minst 1 time, gjerne over natten.
Kebabbrød: bland alle de tørre ingrediensene. Tilsett vannet og kna godt til deigen er smidig. Del deigen i 8 like store kuler. Rull ut kulene på et melet bakebord til flate pitabrød, ca. 5 mm tykke. La dem deretter heve i 1 time. Varm opp stekehellen og stek brødene på lav varme uten stekefett til de har puffet opp og fått fin farge.
Kebabsaus: bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt, pepper og cayennepepper.
Øk temperaturen på stekehellen og hell på rapsolje. La oljen varmes godt opp før du legger i kjøttet. Stek kjøttet under omrøring. Når kjøttet er gjennomstekt, tilsetter du smøret og rører om.
Åpne brødet med et snitt i kanten. Tilsett grønnsaker, kjøtt og fetaost, og topp med kebabsausen.
Stekeheller gass
3995 NOK
Stekeheller gass
1027 NOK
Stekeheller gass
924 NOK
Gassbrenner
356 NOK
Øvrig tilbehør
71 NOK
Stekespader
257 NOK
Øvrig tilbehør
154 NOK