Populære kategorier
Våre sortiment
Oppskrift
Like god som vanlig lasagne, men uten noen kompliserte trinn.
15 ingredienser
15 ingredienser
Oppskrift
Like god som vanlig lasagne, men uten noen kompliserte trinn.
Olje
500 g kjøttdeig
1 gul løk, hakket
3 fedd hvitløk, finhakket eller presset
1 boks knuste tomater (ca. 400 g)
3 ss tomatpuré
5 dl vann
1 ts tørket oregano
1 ts tørket basilikum
Salt og pepper etter smak
ca 7-8 ferske lasagneplater (kuttet i biter for å passe til formen)
2 dl rømme
2 dl revet ost
1 ts tørket oregano
Fersk basilikum til servering
Varm olje i Muurikka-pannen over åpen ild. Stek løken, tilsett kjøttdeig og presset hvitløk, stek til kjøttdeigen har fått farge.
Tilsett knuste tomater, tomatpuré, krydder og vann. La det koke et par minutter.
Tilsett lasagneplatene og skyv dem ned i sausen.
Fordel creme fraiche på toppen, salt og pepper og dryss over revet ost. Skjær mozzarellaen i mindre biter og fordel i pannen.
Dekk pannen med lokk eller folie og la det småkoke til lasagneplatene er myke og osten er gylden og boblende – ca 5 minutter.
Topp med fersk basilikum.