Populære kategorier
Våre sortiment
Oppskrift
12 ingredienser
6 personer
12 ingredienser
6 personer
Oppskrift
Spareribs
1,5 kg spareribs
2 ss smør
4 ss nykvernet sort pepper
2 ss flaksalt
2 ss eplesidereddik
Epleslaw
2 epler, revet
1 liten spisskål, strimlet
2 ss majones
1 ss creme fraiche
1 ts dijonsennep
2 ss persille, hakket
½ presset sitron
Dipp
Barbequesaus
Spareribs: Fjern overflødig fett og den hvite hinnen som ligger over beinsiden på spareribsene. Pensle spareribsene med smeltet smør og krydre med salt og pepper.
Røyking: legg Muurikkas Røykespon Eple på brettet som følger med røykeovnen, og sett på høyeste varme. Når det ryker skikkelig, legger du spareribsene i røykeovnen med kjøttsiden opp. Reduser varmen umiddelbart til 115 grader og la kjøttet røykes i 3 timer.
Ta spareribsene ut av røykeovnen, pensle med eplesidereddik, pakk inn i aluminiumsfolie og legg tilbake i røykeovnen med kjøttsiden ned i 1 time.
Epleslaw: Bland alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper.