Oppskrift
Røstipoteter med stekt bacon og tyttebær
6 ingredienser
4 personer
6 ingredienser
4 personer
![](/storage/A90552297909A2B5A62A03D8CA0C16093C1582A1EBCE8DD1C0951FD47B6A86D5/e16f30856aa04608aae9d61711b06525/330-220-0-jpg.Jpeg/media/0a00eea77bd34c5d9cdb4cabb2095526/Recept_r%C3%A5rakor%20med%20stekt%20fl%C3%A4sk%20och%20lingon.jpeg)
Oppskrift
Røstipoteter med stekt bacon og tyttebær
Ingredienser
600 g skivet bacon
800 g faste poteter
2 egg
2 ts salt
Smør til steking
Tyttebær til servering
Slik gjør du
Steg 1
Riv potetene på den fine siden av rivjernet.
Bland de revne potetene med hvetemel og salt.
Steg 2
Stek baconet på stekehellen, legg det til side
og la stekefettet være igjen på stekehellen.
Steg 3
Stek små røstipoteter i baconfettet og smør.
Steg 4
Server røstipotetene med bacon og
tyttebærsyltetøy som tilbehør