Grillet biff, bakte poteter og smør med hvitløk og urter
Et festlig måltid som tilberedes på grillpanne direkte i ildstedet – enkelt nok til å ta med på utflukten, og veldig godt. Den vendbare grillpannen kan også brukes på gassbrennere.
8 ingredienser
4 personer
8 ingredienser
4 personer
Grillet biff, bakte poteter og smør med hvitløk og urter
Et festlig måltid som tilberedes på grillpanne direkte i ildstedet – enkelt nok til å ta med på utflukten, og veldig godt. Den vendbare grillpannen kan også brukes på gassbrennere.
Ingredienser
4 biffer
8 middels store poteter
Salt og sort pepper
Kryddersmør
100 g romtemperert smør
2 fedd hakket hvitløk
0,5 dl hakket fersk persille
10 blader hakket fersk salvie
Salt og sort pepper
Slik gjør du
Steg 1
Pakk hver potet i folie og bak dem i glørne
i 45-50 minutter.
Steg 2
Bland sammen alle ingrediensene til kryddersmøret.
Spre ut på et bakepapir og bruk papiret til å forme
en rull. Legges kjølig hvis mulig.
Steg 3
Grill biffene i en varm panne, krydre med
salt og sort pepper. Server med potetene
og kryddersmøret.