Laks på stekehelle, med dill og pepperrot
Stekehellens lett buede form gjør at den også passer godt til sausretter. Disse sommerlige smakene gjør seg utmerket til middag på terrassen. Kanskje kan både dillen og potetene plukkes fra egen kjøkkenhage?
9 ingredienser
4 personer
9 ingredienser
4 personer
Laks på stekehelle, med dill og pepperrot
Stekehellens lett buede form gjør at den også passer godt til sausretter. Disse sommerlige smakene gjør seg utmerket til middag på terrassen. Kanskje kan både dillen og potetene plukkes fra egen kjøkkenhage?
Ingredienser
450 g laks
400 g kokte poteter, skivet
eller hele avhengig av størrelse
3 dl vann
0,5 terning fiskebuljong
3 dl fløte
30 g smør
1 cm pepperrot
1 fersk dill
Salt og pepper
Slik gjør du
Steg 1
Skjær bort skinnet fra laksen og del den i terninger.
Stek laksen i smøret i noen minutter.
Steg 2
Tilsett poteter, buljongterning og vann.
Steg 3
Tilsett fløten. Strø over dill og la alt koke
sammen under lokk i noen minutter.
Steg 4
Smak til med salt og pepper, riv over
pepperroten og server.