Pizza med eple og honning
Som en dessert eller som et mellommåltid i seg selv – eplepizzaen er både festlig og enkel å tilberede. Pizzasteinen kan du bruke på en grillrist eller i ovnen hjemme på kjøkkenet.
4 ingredienser
4 personer
4 ingredienser
4 personer
Pizza med eple og honning
Som en dessert eller som et mellommåltid i seg selv – eplepizzaen er både festlig og enkel å tilberede. Pizzasteinen kan du bruke på en grillrist eller i ovnen hjemme på kjøkkenet.
Ingredienser
1 butterdeigsplate som skjæres til formen
av pizzasteinen (diameter ca. 25 cm)
3 epler
3 ss honning
1 ss kanel
Slik gjør du
Steg 1
Hell halvparten av honningen over butterdeigen.
Skjær eplene i tynne skiver og legg dem på butterdeigen.
Steg 2
Varm opp steinen sakte før pizzaen stekes.
Legg et bakepapir på pizzasteinen og s
tek pizzaen 2–3 minutter under lokk.
Steg 3
Bland resten av honningen med kanel
og spre over eplene før servering.