Vegetarpanne med ost
Noen ganger er det enkleste også det beste, ikke minst på utflukten. Ved å forberede grønnsakene hjemme fikser du utelunsjen på rekordtid.
11 ingredienser
4 personer
11 ingredienser
4 personer
Vegetarpanne med ost
Noen ganger er det enkleste også det beste, ikke minst på utflukten. Ved å forberede grønnsakene hjemme fikser du utelunsjen på rekordtid.
Ingredienser
500 g kokte småpoteter, delt i skiver eller båter
4 ss rapsolje
1 rødløk i tynne skiver
1 revet gulrot
1 brokkoli i biter
1 eple i terninger
1 gul løk i båter
200 g Cherrytomater
200 g grillost (Halloumi)
1 fersk koriander
2 ts chiliflak
Slik gjør du
Steg 1
Skjær opp grønnsakene. Stek poteter og
grønnsaker i samme rekkefølge som
i oppskriftslisten.
Steg 2
Riv grillosten over grønnsakene og bland sammen.
Steg 3
Tilsett chiliflak og koriander. Rør om en
siste gang og server direkte.