Ingredienser

500 g karbonadedeig

150 g bacon

20 g smør

2 ts salt

1/2 ts sort pepper

Dressing
0,5 dl majones
3 ss chilisaus
3 ss hakket sylteagurk
Salt og sort pepper

Tilbehør
4 burgerbrød
1 crispisalat
2 skivede tomater
1 rødløk i tynne skiver
2 hele sylteagurker,
delt på langs
4 skiver hamburgerost
Grillspyd som stikkes
gjennom burgeren for
servering.

Slik gjør du

Steg 1

Recept_nötfärsburgare (3).jpg

Rør sammen dressingen og klargjør tilbehøret.
Bland kjøttet med krydderet og form til fire burgere.

Steg 2

Recept_nötfärsburgare (2).jpg

Stek baconet sprøtt. Stek deretter burgerne i smør,
tre minutter på hver side eller til de er gjennomstekte.
Varm opp burgerbrødene på stekehellen.
Legg hamburgerne på brødet sammen med tilbehør
og dressing, og server.