Burger med ekstra av alt
Hjemmelagede burgere passer like godt til hagefesten som til en vanlig utelunsj. Bruk en stekehelle eller den glatte siden av grillpannen – begge har plass til både burgere og brød som skal varmes opp.
15 ingredienser
4 personer
15 ingredienser
4 personer
Burger med ekstra av alt
Hjemmelagede burgere passer like godt til hagefesten som til en vanlig utelunsj. Bruk en stekehelle eller den glatte siden av grillpannen – begge har plass til både burgere og brød som skal varmes opp.
Ingredienser
500 g karbonadedeig
150 g bacon
20 g smør
2 ts salt
1/2 ts sort pepper
Dressing
0,5 dl majones
3 ss chilisaus
3 ss hakket sylteagurk
Salt og sort pepper
Tilbehør
4 burgerbrød
1 crispisalat
2 skivede tomater
1 rødløk i tynne skiver
2 hele sylteagurker,
delt på langs
4 skiver hamburgerost
Grillspyd som stikkes
gjennom burgeren for
servering.
Slik gjør du
Steg 1
Rør sammen dressingen og klargjør tilbehøret.
Bland kjøttet med krydderet og form til fire burgere.
Steg 2
Stek baconet sprøtt. Stek deretter burgerne i smør,
tre minutter på hver side eller til de er gjennomstekte.
Varm opp burgerbrødene på stekehellen.
Legg hamburgerne på brødet sammen med tilbehør
og dressing, og server.