Oppskrift
Potetlapper med halloumi, toppet med rogn og kamskjell
Lage luksuriøse røstipoteter toppet med mye godt. Utendørs matlaging på sitt beste, alle kan hjelpe til og alt smaker godt ute.
10 ingredienser
4 personer
10 ingredienser
4 personer
Oppskrift
Potetlapper med halloumi, toppet med rogn og kamskjell
Lage luksuriøse røstipoteter toppet med mye godt. Utendørs matlaging på sitt beste, alle kan hjelpe til og alt smaker godt ute.
Ingredienser
5 faste poteter
200 g halloumi
Topping
1 moden avokado i skiver
2 dl creme fraiche
4 kamskjell
25 g sikrogn
1 finhakket rødløk
Salt
Sort pepper
Smør
Slik gjør du
Steg 1
Skrell potetene. Riv poteter og
halloumi i en bolle og bland godt.
Press ut overflødig væske, f.eks.
gjennom et håndkle.
Smak til med salt og pepper.
Steg 2
Varm opp univeresalpannen
og la den bli middels varm.
Pensle fordypningene med smør.
Steg 3
Fordel blandingen i fordypningene
og stek til de er gyllenbrune. Vend dem
og stek også den andre siden.
Legg kamskjellene på flatene mellom
fordypningene, og stek ca. 1 minutt på hver side.
Smak til med salt og pepper.
Steg 4
Når begge sider av potetblandingen er gyllenbrune
er de klare til servering. Topp hver enkelt med avokado
i skiver, creme fraiche, rødløk, sikrogn og kamskjell.