Ingredienser

5 faste poteter

200 g halloumi

Topping
1 moden avokado i skiver
2 dl creme fraiche
4 kamskjell
25 g sikrogn
1 finhakket rødløk
Salt
Sort pepper
Smør

Slik gjør du

Steg 1

Skrell potetene. Riv poteter og
halloumi i en bolle og bland godt.

Press ut overflødig væske, f.eks.
gjennom et håndkle.

Smak til med salt og pepper. 

Steg 2

Varm opp univeresalpannen
og la den bli middels varm.
Pensle fordypningene med smør.

Steg 3

Fordel blandingen i fordypningene
og stek til de er gyllenbrune. Vend dem
og stek også den andre siden.

Legg kamskjellene på flatene mellom
fordypningene, og stek ca. 1 minutt på hver side.

Smak til med salt og pepper.

Steg 4

Når begge sider av potetblandingen er gyllenbrune
er de klare til servering. Topp hver enkelt med avokado
i skiver, creme fraiche, rødløk, sikrogn og kamskjell.