Surdeigstoast med sennep og eple
Løft pikniksmørbrødet til et nytt nivå. Denne toasten er vegetarisk og blir en like bra sommerlunsj som mellommåltid i akebakken. Toastjernet er lite og enkelt å pakke med på tur, men fungerer også like bra på grillen i hagen. Smakene er enkle å variere, og alle kan være med og tilberede.
7 ingredienser
4 personer
7 ingredienser
4 personer
Surdeigstoast med sennep og eple
Løft pikniksmørbrødet til et nytt nivå. Denne toasten er vegetarisk og blir en like bra sommerlunsj som mellommåltid i akebakken. Toastjernet er lite og enkelt å pakke med på tur, men fungerer også like bra på grillen i hagen. Smakene er enkle å variere, og alle kan være med og tilberede.
Ingredienser
2 skivede epler
4 ss sterk sennep
2 skivede tomater
1 bunt fersk basilikum
Smør
Skivet smakfull ost
Skivet surdeigsbrød
Tips!
En grillet toast kan fylles med alt som er godt. Prøv deg frem til favorittene dine. Et godt tips er å ha to lag ost i bunnen og på toppen, og de andre ingrediensene imellom. Ved å bruke bakepapir i toastjernet, slipper du unødig søl.
Slik gjør du
Steg 1
Skjær brødet i skiver og smør på to brødskiver.
Skjær tomat og eple i skiver.
Steg 2
Legg et bakepapir i toastjernet og start med toasten.
De smurte sidene av brødet vendes utover, resten av pålegget
plasseres mellom skivene.
Steg 3
Stek toasten forsiktig i glørne.
Steg 4
Pakk inn i matpapir og server. Vel bekomme!