Populære kategorier
Våre sortiment
Oppskrift
Piknikmat som er enkel å lage og lett å ta med, er et populært innslag på enhver utflukt. Forbered alt som skal hakkes og skjæres hjemme, så går matlagingen smidig når sulten setter inn.
14 ingredienser
4 personer
14 ingredienser
4 personer
Oppskrift
Piknikmat som er enkel å lage og lett å ta med, er et populært innslag på enhver utflukt. Forbered alt som skal hakkes og skjæres hjemme, så går matlagingen smidig når sulten setter inn.
1 grillet kylling
1 løk i skiver
2 tomater i skiver
1 agurk i skiver
0,5 dl rapsolje
Feferoni
Feltsalat
Fajitaskrydder
Kebabdressing
Orientalsk tynnbrød
Syltet rødløk
0,5 dl eddik 12 %
1 dl sukker
1,5 dl vann
1 rødløk i tynne skiver
Varm opp sukkeret + de flytende ingrediensene til sukkeret smelter.
Hell den varme laken over rødløkringene.
Skjær agurk, tomater og løk i skiver. Sylt rødløken og fjern bein
og skinn fra kyllingen. Pakk alle ingrediensene i en kjølebag.
Ta også med stekehelle, stekespade og det du trenger for
å gjøre opp ild. Husk å ta med matpapir, servietter og drikke.
Plasser stekehellen over ilden.
Brun løk og kylling i oljen.
Krydre blandingen med fajitaskrydder.
Når kyllingen er varm, legger du den, grønnsakene og
kebabsausen på brødet. Pakk inn i matpapir og server.
Vel bekomme!