Ingredienser

1 grillet kylling

1 løk i skiver

2 tomater i skiver

1 agurk i skiver

0,5 dl rapsolje

Feferoni

Feltsalat

Fajitaskrydder

Kebabdressing

Orientalsk tynnbrød

Syltet rødløk
0,5 dl eddik 12 %
1 dl sukker
1,5 dl vann
1 rødløk i tynne skiver
Varm opp sukkeret + de flytende ingrediensene til sukkeret smelter.
Hell den varme laken over rødløkringene.

Slik gjør du

Forbered hjemme

Skjær agurk, tomater og løk i skiver. Sylt rødløken og fjern bein
og skinn fra kyllingen. Pakk alle ingrediensene i en kjølebag.
Ta også med stekehelle, stekespade og det du trenger for
å gjøre opp ild. Husk å ta med matpapir, servietter og drikke.

Steg 1

Recept (2).jpg

Plasser stekehellen over ilden.

Steg 2

Recept_kycklingkebab (3).jpg

Brun løk og kylling i oljen.

Steg 3

Recept_kycklingkebab (4).jpg

Krydre blandingen med fajitaskrydder.

Steg 4

Recept_kycklingkebab (2).jpg

Når kyllingen er varm, legger du den, grønnsakene og
kebabsausen på brødet. Pakk inn i matpapir og server.

Vel bekomme!