Paellapanne Kullstål 45 cm

ART.NR: 54030170 NOBB-nr: 57811176

Slitesterk paellapanne av kullstål. Med flat bunn og kant som holder maten på plass. For gass, el-grill og åpen ild. Ergonomiske håndtak. Diameter 45 cm.
  • For gass, el-grill og åpen ild
  • Ergonomiske håndtak
555 NOK / 1 Stk
  Art. nr NOBB-nr Navn Type Utførelse Lagerenhet c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Gjenge Maksbelastning Høyde Lengde Ø Returfjær Øvrig Fargekode
54030170 57811176 Paellapanne Kullstål ST 45 cm

FAQ - Panner av kullstål

  • Før du tar i bruk din nye panne i karbonstål må den brennes inn. Innbrenningen gir en egenskap som ligner non-stick overflate som gjør matlagingen vesentlig enklere. Begynn med å rengjøre med varmt vann. Tørk pannen ved å varme den opp til den er helt tørr.

    Fettbehandling

    Start med å varme opp stekehellen på en gassbrenner, elektrisk grill, kullgrill eller en annen varmekilde, til pannen blir mørk. Fordel deretter et tynt og jevnt lag med fett over hele stekeflaten. Bruk gjerne Muurikka stekefett. Det er også mulig å bruke vanlig matolje eller usaltet stekefett. Gjenta prosessen til hele overflaten av pannen blir jevnt sort. Vær ekstra nøye slik at fettet ikke blir for tykt og samler seg i bunnen av pannen. Det kan dannes en ujevn masse av fett som kan brenne seg fast.

  • Kok opp pannen før bruk. Rengjør deretter med mildt vaskemiddel og tørk av. Varm deretter opp pannen igjen og smør inn med matolje eller Muurikka stektfett eller spray. Det beskytter mot rust og forbedrer stekeegenskapene. Pannen brennes inn på nytt hvis den skades eller fettet er vasket bort.

  • Rengjør pannen med varmt vann. Dersom matrester sitter fast i pannen, kan du bløtlegge den og/eller skrubbe den med stålull. Ikke bruk vaskemiddel da det fjerner fettoverflaten.

  • Det er normalt at overflaten på pannen endrer farge etter litt bruk.