Populære kategorier
Våre sortiment
Oppskrift
10 ingredienser
4 personer
10 ingredienser
4 personer
Oppskrift
1 kg poteter i grove skiver
1 kg gulrøtter i grove skiver
200 g brokkolini
4 torskefileter
Rapsolje
Saus
3 dl fløte
2 dl hvitvin
25 g smør
Salt og pepper
Tilbehør: Tenn et bål og la stekehellen bli varm over ilden. Stek deretter poteter, gulrøtter og brokkolini i rapsolje i ca. 10 minutter. Grønnsakene skal være myke og potetene skal ha sprø overflate. Sett til side, eventuelt i foliepakke for å holde på varmen.
Saus: Ta stekehellen av varmen og plasser Muurikka Matlagingsstativ over ilden. Smelt smøret i kasserollen. Tilsett fløte, hvitvin, salt og pepper. Kok opp. Sett til side med lokk eller aluminiumsfolie for å holde på varmen.
Grilling: salte og pepre torsken. Plasser fisken i den doble grillristen og hold den over det glødende kullet. Grill i ca. 5 minutter på hver side, avhengig av fiskens størrelse.
Stekeheller for åpen ild
1354 NOK
Øvrig tilbehør
223 NOK
Stekespader
257 NOK
Øvrig tilbehør
314 NOK
Kaffekanner og Kasseroller
445 NOK
Øvrig tilbehør
81 NOK