Populære kategorier
Våre sortiment
Oppskrift
16 ingredienser
4 personer
16 ingredienser
4 personer
Oppskrift
Chili
500 g karbonadedeig
400 g hermetisk bønneblanding
1 grovhakket gul løk
2 hakkede hvitløksfedd
400 g hakkede tomater
30 g smør
1 ts chiliflak
0,5 dl chilisaus
Salt og sort pepper
Hellebrød
5 dl kulturmelk
1,5 dl lys sirup
2 ts fennikelfrø
2 ts anisfrø
13 dl rågsikt (evt. Hvetemel og siktet rugmel i forholdet 3:2)
2 ts salt
2 ts natron
Hakk løken og hvitløken.
Varm opp stekehellen og smelt smøret.
Brun kjøttdeigen til den er gjennomstekt.
Tilsett løk og hvitløk.
Bland inn hakkede tomater, chiliflak, chilisaus
og bønneblanding. Kok sammen. Smak til med
salt og pepper.
Hellebrød
De er ferdige når de er lysebrune, etter
1-2 minutter med steking på hver side.