Populære kategorier
Våre sortiment
Oppskrift
12 ingredienser
6 personer
12 ingredienser
6 personer
Oppskrift
250 g sjampinjong, skåret i skiver
250 g kantarell, skåret i skiver
150 g jordskokk, skåret i skiver
1 kg gnocchi
3 ss økologisk buljong
5 dl fløte
Salt og pepper
Rikelig med smør til steking
Topping
Syltet rødløk
Grønnkålchips
100 g parmesan
Tenn et bål og la stekehellen bli skikkelig varm over ilden. Stek soppen i smør til den har sluppet ut all væsken. Tilsett deretter jordskokkene og stek til de er gyllenbrune.
Tilsett gnocchien. Salt, pepre og strø over buljongen. Stek til gnocchien har fått en sprø overflate.
Tilsett fløte og la alt koke sammen. Smak til med salt, pepper og buljong. Riv over parmesan og la det smelte inn i retten.
Topp med grønnkålchips, syltet rødløk og mer revet parmesan.