Ingredienser

250 g sjampinjong, skåret i skiver
250 g kantarell, skåret i skiver
150 g jordskokk, skåret i skiver
1 kg gnocchi
3 ss økologisk buljong
5 dl fløte
Salt og pepper
Rikelig med smør til steking

Topping

Syltet rødløk
Grønnkålchips
100 g parmesan

Slik gjør du

Steg 1

Tenn et bål og la stekehellen bli skikkelig varm over ilden. Stek soppen i smør til den har sluppet ut all væsken. Tilsett deretter jordskokkene og stek til de er gyllenbrune.

Steg 2

Tilsett gnocchien. Salt, pepre og strø over buljongen. Stek til gnocchien har fått en sprø overflate.

Steg 3

Tilsett fløte og la alt koke sammen. Smak til med salt, pepper og buljong. Riv over parmesan og la det smelte inn i retten.

Steg 4

Topp med grønnkålchips, syltet rødløk og mer revet parmesan.